ioni.org
Pekka Makkonen · valokuvaaja, lehtori, taiteen tohtori
Blind Man's Z00
    

Blind Man's Z00
on henkilökohtainen blogini, jossa käsittelen itselleni merkityksellisiä asioita. Kirjoitusten julkaisuväli voi vaihdella muutamista tunneista kuukausiin. Kirjoitusten kommentointiin toivon asiallista käytöstä ja lämpimiä sävyjä. Kommentteja voidaan moderoida jälkikäteen.

Tietoja tämän blogin kirjoittajasta

Tiistai 20. tammikuuta 2015

Pekka Makkonen

Olen tämän blogin kirjoittaja, Pekka Makkonen. Olen kuvallisen ja sähköisen viestinnän ammattilainen – olen työskennellyt erilaisissa viestinnällisissä työtehtävissä noin 30 vuotta. Olen ollut tekemisissä niin kirjoittamisen, kuvaamisen, grafiikan, ulkoasujen kuin painettujen, sähköisten ja alkuperäisten kappaleiden kanssa. Olen työskennellyt yli kymmenen vuotta nykyisen työnantajani Kareila-amk:n (o.s. PKAMK) palveluksessa.

Blind Man's Z00? (Huomaa Z00n kirjoitusasu.) Sokean miehen eläintarha. En ole sokea, mutta olen näkövammainen. Kyseinen vamma tekee ammattini harjoittamisesta hieman vaikeampaa. Tästä voinette lukea jatkossa joissakin kirjoituksissani. Blind Man's Zoo on amerikkalaisen 10,000 Maniacs -yhtyeen vuodelta 1989. Näin kyseisen suosikkiyhtyeeni San Josessa Kaliforniassa kesällä 1999.

Perustin tämän blogin pitkäaikaisen pohdinnan jälkeen. Itselleni tässä on merkityksellistä paitsi mahdollisuus saada kirjoittaa itselle tärkeistä tai kiinnostavista asioista myös tämän blogin teknologia. Et ole ehkä nähnyt juuri tällaista blogia koskaan aikasemmin, koska olen luonut tämän kokonaan itse. Editoreineen, laskureineen, ukoasuineen. Joten kun joku ei toimi oikein, tiedämme kaikki kenen syystä.

Tervetuloa blogini pariin. Toivon, että myös muusta sivustosta on sinulle jotain iloa. Kaikki siinäkin on omaa käsialaa, niin sisältö kuin toteutus. Lainauksia olen toki aina tehnyt.

Pekka

     
Kirjoitus näytetty 962 kertaa

Kommentit

OOOOPS!
Kommentteja ei ole tullut vielä yhtään. Tänään tajusin testata ja selvisi, että kommentointi on ollut rikki koko blogin julkiolon ajan. Nyt asia on korjattu.

Tässä kirjoittajasta-sivulla tosin koodisana ei ole "tämän", vaan se on poikkeuksellisesti "kirjoittajasta". Muilla sivuilla se on otsikon ensimmäinen kirjain.
mcpekkis · 05.02.2015

Jätä kommentti

Kommentti
Nimi tai nimimerkki
Blogitekstin otsikon ensimmäinen sana